Kunnanhallitus, kokous 15.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 124 Osuuskauppa PeeÄssän ja Rautalammin kunnnan välinen maanvaihto- ja kiinteistön kauppakirjaluonnos

RauDno-2024-261

Valmistelija

  • Anu Sepponen, kunnanjohtaja, anu.sepponen@rautalampi.fi

Perustelut

Rautalammin kunnanhallitus päätti 26.2.2024 pidetyssä kokouksessaan  hyväksyä Osuuskauppa PeeÄssän ja kunnan välisen maanvaihtokaupan sekä määrittelee samassa yhteydessä siirtyvälle maa-alueelle 1929 m2 hinnaksi 10,5 eur/m2. Myyntihinta 20 254,50 ja esittää asian hyväksymistä Rautalammin kunnanvaltuustolle. Kunnanhallitus päätti esittää  myös Osuuskauppa PeeÄssän nykyisen kiinteistön purkamista ja alueen maisemointia osana Osuuskauppa PeeÄssän kanssa tehtävää sopimusta sekä esittää asian hyväksymistä  edelleen kunnanvaltuustolle. 

Kunnanvaltuusto käsitteli asian 26.2. 2024 ja päätti kunnanhallituksen esityksen mukaan,  että se hyväksyy osaltaan  PeeÄssän ja kunnan välisen
maanvaihtokaupan sekä päättää samassa yhteydessä siirtyvälle alueelle 1929m2 hinnaksi 10,5 €/m2, myyntihinta 20 245,50 €.  ja päätökseen lisättiin, että 
kauppakirja ja maanvaihtosopimus tuodaan erikseen valtuustolle hyväksyttäväksi. Maanvaihto-kiinteistön kauppakirjaluonnokseen lisätään maininta nykyisen PeeÄssän kiinteistön purkamisesta ja alueen maisemoinnista.

Kauppakirjaluonnos valmistuu muutosten jälkeen alkuviikosta.

 

 

 

 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Anu Sepponen, kunnanjohtaja, anu.sepponen@rautalampi.fi

Kunnanhallitus hyväksyy Osuuskauppa PeeÄssän ja Rautalammin kunnan välisen maanvaihto- ja kiinteistön kauppakirjaluonnoksen ja esittää sitä edelleen kunnanvaltuustolle hyväksyttäväksi.

Päätös

 Ehdotus hyväksyttiin.