Kunnanhallitus, kokous 27.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 74 Edustajan valinta Istekki Oy:n osakaskokoukseen

RauDno-2021-634

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Merja Koivula-Laukka, hallintojohtaja, merja.koivula-laukka@rautalampi.fi

Perustelut

Istekki Oy tuottaa julkiseen terveydenhoitoon ja kuntien toimintaan liittyvien ja yhteistyötä tukevien informaatioteknologian ja lääketieteen tekniikan palveluja. Istekki Oy:n yhtiöjärjestyksen mukaan Istekki Oy järjestää osakaskokouksia vähintään kerran vuodessa. 

Istekki Oy:n osakaskokous järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 klo 12.00. Osakkaita pyydetään ilmoittamaan virallinen edustajansa, hänen sähköpostiosoitteensa ja toimittamaan asianmukainen valtakirja tai toimielimen päätös osoitteeseen: maarit.tuovinen@istekki.fi. Olemme saaneet luvan ilmoittaa edustaja 26.10.2021 mennessä.

Kokouksen osallistumislinkki lähetetään kokoukseen ilmoitetuille osakkaiden edustajille sähköpostitse heidän henkilökohtaisiin sähköposteihinsa. Jos osallistuminen tapahtuu puhelinnumeroon soittamalla, osallistujan tulee kertoa nimensä ja organisaationsa. Mikäli osakkaan valtuutettu edustaja vaihtuu, tulee osakkaan lähettää ilmoitus uudesta valtuutetusta sekä valtakirja tai toimielimen päätös. 

Ehdotus

Esittelijä

Anu Sepponen, kunnanjohtaja, anu.sepponen@rautalampi.fi

Kunnanhallitus päättää valita edustajansa osakaskokoukseen kuluvalle valtuustokaudelle. 

Päätös

Kunnanhallitus päätti valita Istekki Oy:n osakaskokoukseen Rautalammin kunnan edustajaksi Kirsi Solmarin kuluvalle valtuustokaudelle. 

Valmistelija

  • Merja Koivula-Laukka, hallintojohtaja, merja.koivula-laukka@rautalampi.fi

Perustelut

Kunnanhallitus on valinnut perusturvajohtaja Kirsi Solmarin Rautalammin kunnan edustajaksi Istekki Oy:n osakaskokouksiin valtuustokauden loppuun. Nyt perusturvajohtaja on siirtynyt hyvinvointialueelle, joten on tarve valita uusi edustaja Istekki Oy:n osakaskokousedustajaksi. Kunnalla ei ole myöskään koko valtuustokaudeksi nimettyä edustajaa Istekki Oy:n yhtiökokouksiin. 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Anu Sepponen, kunnanjohtaja, anu.sepponen@rautalampi.fi

Kunnanhallitus päättää nimetä Rautalammin kunnan varsinaisen ja varaedustajan Iistekki Oy:n yhtiökokouksiin sekä varsinaisen ja varaedustajan Iistekki Oy:n osakaskokouksiin. Nimeämiset ovat voimassa kuluvan valtuustokauden ajan.  

Päätös

Kunnanhallitus valitsi Istekki Oy:n osakaskokousedustajaksi Ari Lindgrenin ja varaedustajaksi Pasi Väyrysen.