Tekninen lautakunta, kokous 2.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 12 Teknisen lautakunnan tositteiden hyväksyjät

RauDno-2023-111

Valmistelija

  • Ari Lindgren, tekninen johtaja, ari.lindgren@rautalampi.fi

Perustelut

Lautakunnan tai muun kunnan viranomaisen on määrättävä ne henkilöt, jotka sen puolesta hyväksyy lautakunnan tositteet, ellei hyväksyjää ole määrätty vastuualuesäännöllä. Teknisen toimen vastuualuesäännön mukaan lautakunnan hyväksymät sopimukset ja muut asiakirjat allekirjoittaa lautakunnan puheenjohtaja tai kunnanjohtaja ja varmentaa esittelijänä toimiva viranhaltija. Kunnanhallitus on talousarvion täytäntöönpano- ohjeessaan 11.1.2023 määritellyt viranhaltijoiden taloudellisen päätösvallan euromääräiset rajat (liitteenä).

 

Vaikutusten arviointi:(alleviivattuna)

- Henkilöstövaikutusten arviointi: myönteinen/ kielteinen/ ei vaikutusta

- Lapsivaikutusten arviointi: myönteinen/ kielteinen/ ei vaikutusta

- Ympäristövaikutusten arviointi: myönteinen/ kielteinen/ ei vaikutusta

- Yritysvaikutusten arviointi: myönteinen/ kielteinen/ ei vaikutusta

Ehdotus

Esittelijä

  • Ari Lindgren, tekninen johtaja, ari.lindgren@rautalampi.fi

Tekninen johtaja ehdottaa, että teknisen lautakunnan talousarvion tehtäväalueiden laskujen ja tositteiden hyväksyjät seuraavasti;

1. Tekninen lautakunta hallinto, palo- ja pelastustoimi, jätehuolto, vesihuolto, kiinteistöt, varikko, liikenneväylät: käyttötalouden tositteet hyväksyy tekninen johtaja tai hänen sijaisensa.
     kunnan kiinteistöjen sähkön käyttömaksulaskut hyväksyy kiinteistö- ja aluepäällikkö, muiden sähkönkäyttöpaikkojen osalta sähkölaskut hyväksyy tekninen johtaja.

2. Maankäyttö - suunnittelu / kaavoitus; tositteet hyväksyy tekninen johtaja tai rakennustarkastaja- kunnanrakennusmestari.

3.Investointiryhmien talonrakennus, julkinen käyttöomaisuus, irtain omaisuus sekä vesihuolto: tositteet hyväksyy tekninen johtaja tai hänen sijaisensa.

4.Kiinteistökeskuksen henkilöstön matkalaskut hyväksyy kiinteistö- ja aluepäällikkö. Teknisen lautakunnan alaisen muun henkilöstön matkalaskut hyväksyy tekninen johtaja tai hänen sijaisensa.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotus.