§ 2 Lainasalkun hallintapalvelu Apollo ja  Kuntarahoituksen verkkopalveluiden puitesopimus

Lataa 

RauDno-2019-18

Päätöspäivämäärä

14.1.2019

Päätöksen tekijä

Kunnanjohtaja

Päätöksen perustelut

Kuntalaki 14 §, Rautalammin kunnan hallintosääntö 2018.

Päätös

Kuntarahoitus tarjoaa Rautalammin kunnalle lainasalkun hallintapalvekokonaisuuden. Hankittavaan sopimukseen sisältyy kunnan lisäksi 4 tytärorganisaatiota, joiden palvelukokonaisuutta voidaan seurata reaaliaikaisena. Lisäksi ohjelman kautta voidaan tarkastella korkokehityksen muutoksia, lainojen maturitteettiä ja markkina-analyyseja. Palvelusta löytyy myös ajantasainen markkinainformaatio. Kaksi kertaa päivässä päivittyvä korkodata auttaa pysymään ajan tasalla sopimusten markkina-arvo muutoksissa.

Palvelun markkinadata sisältää: markkinakorot, markkinaennusteet tulevasta Euribor-viitekorkojen kehityksestä, markkinadatahistorian sekä valuuttakurssit.

Kalenteri näyttää viikko-, kuukausi-, tai vuositasolla tulevat lainojen eräpäivät, maksut ja muut merkittävät sopimustapahtumat.

Salkku on osio,joka  listaa palvelusta löytyvät rahoitussopimukset. Kuntarahoituksen ja kunnan väliset sopimukset päivittyvät palveluun automaattisesti yhden vuorokauden viiveellä. Kuntarahoituksen lisäksi järjestelmään voidaan lisätä myös kunnan ja  muiden rahoituslaitosten välisiä sopimuksia

 

Ohjelman avulla pystytään seuraamaan koko konsernin lainasalkkua reaaliaikaisesti. Ohjelma mahdollistaa myös korkojen seurannan ja simuloinnin.

Kuntarahoituksen tarjoama palvelu kattavin  ja vastaa kunnan tarpeita hyvin. Vastaavaa ohjelmaa ei myöskään ollut tarjolla muilla.

Rautalammin kunta hankkii lainasalkun hallintapalvelu Apollon hintaan 4500 eur

Allekirjoitus

Anu Sepponen

Organisaatiotieto

Rautalammin kunta